VIRKSOMHEDSDOMICIL PÅ FYN
Virksomhedsdomicil

VIRKSOMHEDSDOMICIL - FYNTotalrådgivning – Januar 2021Adresse

v/ E45 FYNSKE MOTORVEJ


Arkitekt
FABER & HAVE


Bygherre
PRIVAT


Grundareal
9.000 M2


Bruttoareal
2.500 M2


Tidstermin
2021-2022Arkitektfirmaet Faber & Have tegner nyt firmadomicil med administration og produktionsfaciliteter til en ekspanderende produktionsvirksomhed på Fyn. Byggeriet henvender sig med sine administrative og repræsentative funktioner mod E45 Fynske Motorvej, hvorfra det bliver et meget synligt virksomhedsdomicil.

Byggeriet etableres med ankomst og parkering mod øst for at skabe en entydig adgang for både besøgende og leverandører. Varemodtagelse og udlevering placeres ved indhegnet varegård mod nord. hvorved det sikres, at materialeopbevaring er afskærmet fra ankomstsiden samt fra motorvejen.


Byggeriet er disponeret med en administration i to plan og produktionshal indeholdende omklædning og depotrum samt et gårdrum, som både skal sikre mulighed for eventuel udvidelse af administrationen og tilfører kontorarealer visuelle kvaliteter som ligeledes bemærker sig set fra motorvejen. Administrationen etableres mod syd og mod motorvejen, dels for at skabe lyse og imødekommende henholdsvis kontorer, mødelokaler og kantine, men også for at skabe en levende facade mod motorvejen.© Arkitektfirmaet Faber & Have ApS  |  Dalgas Avenue 40 B  |  DK-8000 Aarhus C  |  CVR: 37277037  |  www.faberhave.dk  |  mail@faberhave.dk