EVA SOLO - DOMICILUDVIDELSE
Multihus Hjortshøj

EVA SOLO - DOMICILUDVIDELSETotalentreprisekonkurrence – Juni 2020Adresse

MÅLØV TEKNIKERBY, MÅLØV


Arkitekt
FABER & HAVE

Ingeniør
CONVIA


Totalentreprenør
DANSK HALBYGGERI


Bygherre
EVA SOLO


Grundareal
24.000 M2

Bruttoareal (Administration/Lager)
840 M2 / 2.285 M2Eva Solo udvider sit produktsortiment med møbelkollektioner og belysningsarmaturer og har i den forbindelse behov for udvidelse af hovedsædet i Måløv med supplerende administrationsområde, kontorarealer, showroom, garager, højlager og ombygning og optimering af det eksisterende distributionslager.

Den eksisterende administration udvides mod nord med en toetagers bygning som er en videreførelse af det eksisterende facadeudtryk. Et transparent trapperum fungerer som bindeled mellem bygningerne og også som en alternativ indgang til stort showroom med mødelokale i stueetage og kontorfacilliteter på 1. sal i sammenhæng med den eksisterende adminstration via gangpassage.


Bagved trapperummet ses den udvendige vægskive og stenhave som delvist afskærmer lagerets gavlfacade. I forlængelse af stueetagens showroom etableres der et terrasseområde, der fungerer som et udstillingsområde for udendørs møbelkollektioner.


En 14 meter høj lagerbygning med tilhørende garager mod syd sammenbygges med eksisterende lagerfacilliteter. Det eksisterende distributionslager ombygges og fremtidssikres, så effektiviteten øges af ind- og udgående transport via bl.a. fem nye lasthuse. Parkeringsområdet mod vest udvides til samlet 68 pladser.© Arkitektfirmaet Faber & Have ApS  |  Dalgas Avenue 40 B  |  DK-8000 Aarhus C  |  CVR: 37277037  |  www.faberhave.dk  |  mail@faberhave.dk