216 UNGDOMSBOLIGER - TRANBJERG

216 UNGDOMSBOLIGER I SLET - AARHUSProjektudvikling – Januar 2017På to store grundarealer i Slet ved Tranbjerg, i den sydlige del af Aarhus, har Arkitektfirmaet Faber & Have tegnet og udviklet 216 ungdomsboliger for Birch Ejendomme til udlejning fra primo 2019.


Projektet er disponeret som 3-etagers åbne karréstrukturer, der på én og samme tid åbner og slutter sig om de omkringliggende marklandskaber. Således er der skabt trygge og gode adgangsforhold til alle boligerne fra de attraktive og grønne gårdrum mellem bygningerne.


Gårdrummene tænkes landskabeligt bearbejdet med små kuperede bakkelandskaber, byinventar og rekreative opholdsarealer samt legeområder for børn. Det er muligt at parkere bil eller cykel tæt på boligerne og følge de udlagte stiforløb hen mod nærmeste trappe eller elevator for niveaufrit at kunne entrere sin bolig. Boligbebyggelsen opføres i gedigne og gennemprøvede kvalitetsmaterialer og i en for naturen veltilpasset farveskala.


Boligerne er primært indrettet med entré, bad og køkkenfunktioner til den aktive gårdrumsside og henvender sig med sine to opholdsrum/værelser og altaner mod udsigten og landskabet. 


Projektet er udarbejdet i samarbejde med arkitektfirmaet Luplau Poulsen Arkitekter.Adresser

SLET PARKVEJ 12, AARHUS
SLET MØLLEVEJ 10, AARHUS


Arkitekter
FABER & HAVE
LUPLAU & POULSEN


Ingeniør
TÆKKER RÅDGIVENDE INGENIØRER


Landskabsarkitekt
NIELS BOLDT


Bygherre/Totalentreprenør
BIRCH EJENDOMME


Bruttoarealer
5.460 M2 / 5.389 M2


Opført
2018
© Arkitektfirmaet Faber & Have ApS  |  Dalgas Avenue 40 B  |  DK-8000 Aarhus C  |  CVR: 37277037  |  www.faberhave.dk  |  mail@faberhave.dk