TINGLUNDEN - HORNSLET

TINGLUNDEN - HORNSLETProjektudvikling – RækkehusbebyggelseAdresse

TINGVEJ, HORNSLET


Arkitekt
FABER & HAVE


Entreprenør
J.O. BYGGEFIRMA


Grundareal
2.182 M2


Bruttoareal
798 M2


Tidstermin
2024På kanten mellem by, land og skov er opførelsen af 6 attraktive og familievenlige boliger under projektering. Boligbebyggelsen vil med sin centrale placering appellere til et bredt publikum og vil dermed kunne være med til at styrke Hornslet som et godt sted at bosætte sig for aktive børnefamilier og seniorer.


Boligbebyggelsen er disponeret som 2 separate rækkehusklynger med forskudte boligenheder i 1½ plan med vognly, depot og plads til gæsteparkering. De enkelte rækkehusboliger får gode lys- og solforhold i både for- og baghave samt fine landskabskig fra den sydvestvendte altan. Rækkehusboligerne er tilpasset den eksisterende skala og tæthed i det omkringliggende boligområde.


Ydermere vil der blive etableret et grønt fællesområde med legeplads og opholdsarealer for Tinglundens beboere. Boligbebyggelsen opføres i gedigne og gennemprøvede kvalitetsmaterialer og i en for naturen veltilpasset farveskala.© Arkitektfirmaet Faber & Have ApS  |  Dalgas Avenue 40 B  |  DK-8000 Aarhus C  |  CVR: 37277037  |  www.faberhave.dk  |  mail@faberhave.dk