SOMMERHUS - SØNDERVIG

SOMMERHUS - SØNDERVIGSkitseforslag – Februar 2021På en naturgrund i den første klitrække ved Vesterhavet indpasser dette enkle sommerhus sig i det kuperede klitlandskab ved Søndervig Strand. Sommerhuset beklædes med cedertræ på både facader og tag samt opføres delvist på det eksisterende fundament af et ældre og ikke bevaringsværdigt sommerhus.


Man ankommer via natursti til den sydvestvendte terrasse mod en centralt placeret indgang. Entréen rummer et siddemøbel og direkte adgang til to rummelige soveværelser og badeværelse. Et skulpturelt teglelement markerer indgangen til køkken, spiseafdeling og opholdsstue. Sommerhuset opleves på trods af de 70 m2 som rummeligt med lofthøjde til kip i alle rum og med integreret og indbygget inventar, der materialemæssigt er afstemt og tilpasset arkitekturen. Teglelementet opmures i Kolumbasten og indeholder køkkenskabsarrangement og pejs med brændeniche. Sommerhusets plan indeholder enkle ganglinjer og fra soveværelset er der udgang til overdækket østvendt morgenterrasse og fra badeværelset er der adgang til afskærmet udebruser.
Lokation

SØNDERVIG STRAND


Arkitekt
FABER & HAVE


Bygherre
PRIVAT


Grundareal
700 M2


Bruttoareal
70 M2

© Arkitektfirmaet Faber & Have ApS  |  Dalgas Avenue 40 B  |  DK-8000 Aarhus C  |  CVR: 37277037  |  www.faberhave.dk  |  mail@faberhave.dk